Bezorging


Berzorggebied

De Verse Kost maaltijden bezorgen wij in Utrecht en omgeving. Je kunt ervoor kiezen om je maaltijd thuis te laten bezorgen, maar we komen net zo lief langs op je werk of bijvoorbeeld het kinderdagverblijf of de BSO. Nieuwsgierig of Verse Kost ook naar jou toekomt? Check het hier.

Bezorgen we nog niet bij jou? Dan hebben we toch goed nieuws: we bereiden ons bezorggebied snel uit! Dus schrijf je in voor de nieuwsbrief; zo ben je als eerste op de hoogte als en wanneer we ook naar jou toe komen.

Bezorgmoment

Maandag is het niet meer was-dag, maandag is het Verse Kost dag. En woensdag is het niet altijd meer gehaktdag, maar woensdag is de wensdag die verhoord wordt: dan bezorgen wij ook! Maandag en woensdag zijn bij uitstek dagen om naar uit te kijken. Wil jij op dinsdag of donderdag Verse Kost? Geen probleem, wij bezorgen je de maaltijd een op maandag en/of woensdag zodat jij hem al klaar hebt staan als jij hem wilt eten. Bewaar de maaltijd wel even in de koelkast dan kan je er heerlijk op dinsdag of donderdag van genieten. Nu kan je dus op maandag, dinsdag, woensdag en/of donderdag Verse Kost in huis hebben! Hoe heerlijk wil je het hebben?

Thuisbezorgd

We bezorgen de verse maaltijd gratis bij jou thuis. Je bepaalt zelf rond welk tijdstip we jouw maaltijd komen bezorgen. Lopen je plannen in de soep en lukt het onverhoopt niet om dan thuis te zijn? Laat het ons even weten en we geven de maaltijd ergens anders in de buurt af. Een alternatief adres geef je op bij het opmerkingenveld van je bestelling.

Bezorging op het werk

Wat nou echt ideaal is, is dat wij ook gewoon jouw verse maaltijd op je werk bezorgen. Geen gedoe, geen stress. Je kunt gerust nog even doorknallen, het overleg mag zonder problemen uitlopen, want jij hoeft je niet te haasten voor de bezorger die thuis voor de deur staat. Want die staat daar niet. Ook als je wel in Utrecht e/o werkt, maar er niet woont is het een uitkomst. Hou de maaltijd wel even koel, dan blijft vers ook echt vers.

Bezorging op het kinderdagverblijf / BSO

Naast op het werk- en thuis bezorgen, werken wij ook samen met diverse kinderdagverblijven/ BSO’s. Je haalt niet alleen je kindje op, maar neemt direct de maaltijd mee die gekoeld op je staat te wachten. Dat is nog eens makkelijk multitasken. Is jouw kinderdagverblijf of BSO nog niet bij ons aangesloten? Laat het weten, dan nemen wij contact met ze op.

Bezorging Sportcity | Pick-up points

Verse Kost werkt ook samen met diverse locaties als pick-up point. Sport jij bijvoorbeeld bij SportCity Leidsche Rijn? Vul dan bij “Kies een ander bezorgadres” het adres van Sportcity Leidsche Rijn in (Parkzichtlaan 207, 3451 GX Vleuten) en wij zorgen er voor dat na het sporten jouw maaltijd gekoeld voor je klaar staat. Thuis nog even opwarmen en klaar is kees! Is jouw sportschool niet bij ons aangesloten of heb je een ander pick-up point in gedachte? Laat het weten, dan nemen wij contact met ze op.

op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Actie: Meld je nu aan en ontvang 4 weken Verse Kost voor de prijs van 2 weken! Bekijk de actie