Over ons


Vers en Duurzaam

Daar staat hij voor je neus. Jouw verse maaltje. Door ons gemaakt, voor jou om van te smullen. Maar wat staat daar dan eigenlijk? Het ligt voor de hand, maar is niet zo zeer vanzelfsprekend: de maaltijd is vers. Jazeker en buiten dat is het ook nog eens erg lekker.

De regio en het seizoen van het moment zijn de ultieme inspiratiebronnen van onze koks. We weten graag waar onze ingrediënten vandaan komen. Zo gaan we ook nog eens allerlei onnodige toevoegingen uit de weg.

Onze passie is heerlijk en eerlijk eten en dat willen we graag met iedereen delen! Benieuwd naar wat je kunt verwachten?
Check hier de maaltijd en start maar met watertanden. Verse Kost zorgt voor de rest.

Gezond, Puur en Gemak

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met Verse Kost heb je binnen een mum van tijd een lekkere en gezonde maaltijd op tafel. Of op je schoot, het picknickkleed of langs de zijlijn van het voetbalveld. Het is ons om het even.

In je hectische leven waar je even geen tijd over hebt om zelf te koken, balanceren wij mee. Met onze pure ingrediënten, bereiden we een gezonde en gevarieerde maaltijd. Geen overdreven opsmuk, maar gevarieerd en goed.

We brengen het met al het gemak van de wereld bij je langs en maken het je verder ook niet al te moeilijk. Je kunt namelijk zelf kiezen uit een vegetarische, vis- of vleesmaaltijd. En alles even lekker.

Onze koks

Met onze (chef) koks aan het roer(en) bereidt Verse Kost met een eigen team de duurzame maaltijden. Niet alleen vliegen de lekkere recepten in het rond, onze koks weten ook waar ze het over hebben. Met de jarenlange ervaring als tovert het culinaire team de één na de andere topmaaltijd op tafel.

De inspiratie voor deze zelf uitgedachte pareltjes halen ze uit het seizoen en de regio. De verse ingrediënten zijn waar mogelijk biologisch, daarnaast bevatten ze geen toevoegingen zoals smaakversterkers of toevoegingen waarmee de houdbaarheid wordt verlengd. Onze passie is heerlijk en eerlijk eten en waarom zouden we zoiets lekkers voor onszelf houden als we het ook kunnen delen?

De bereiding

De verse maaltijden leveren we in bakjes die je zo in de oven doet. Na 15 minuutjes haal je het eruit en smullen maar! Heb je haast? Verwarm de maaltijd dan in de magnetron, geen probleem. Wil jij de maaltijd op dinsdag of donderdag eten? Geen probleem, wij bezorgen hem op maandag of woensdag, bewaar het even in de koelkast en smullen maar.

We leveren de maaltijden in ovenbestendige bakjes zodat je ze goed kunt opwarmen in de oven (en magnetron). Na het eten kan je je afval heel makkelijk scheiden. De bakjes bij het plastic en de rest van de verpakking bij het oud papier.

op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Actie: Meld je nu aan en ontvang 4 weken Verse Kost voor de prijs van 2 weken! Bekijk de actie