Reacties van onze klanten


Matthijs:
“Wat een verademing na de maaltijdbox die we eerst hadden. Met die boxen stonden we zelf nog 3-kwartier in de keuken alles te bereiden. Met de maaltijden van Verse Kost hebben we een relaxte start van de avond. Ik laat de maaltijden op mijn werk afleveren en als ik thuiskom zet ik ze in de oven. In de tussentijd hebben we even tijd om te relaxen en dan heerlijk eten.”

 

Bas & Lora:
“Wat worden wij blij van Verse Kost. Ik hoef niet meer na te denken wat te koken aan het begin van de week. Erg lekker allemaal en gratis thuisbezorgd. Wanneer gaan jullie meer dagen bezorgen? ;-)”

 

Claudia:
“Met een eigen zaak en 2 kinderen die van de BSO moeten worden gehaald is het bij ons altijd erg hectisch. Heerlijk dat ik dan begin van de week even niet over het avondeten en de boodschappen hoef na te denken. Iedere week vers en gevarieerd. Ook de kids eten er lekker van mee. Echt een aanrader.”

 

Jeroen:
“Ik werk veel en heb regelmatig geen zin en inspiratie om alleen voor mezelf te koken. Ik haalde vaak een maaltijd bij de super maar die zijn vaak erg zout en ik heb nou niet het idee dat ik wat gezonds binnenkrijg (ze zijn 14 dagen houdbaar?!). Vk is voor mij dan ook ideaal! Ik krijg iedere week een mail met de maaltijden voor de maandag en/of dinsdag erna en maak dan mijn keuze. De maaltijden worden keurig op mijn werk afgeleverd dus ik heb verder alle tijd op maandagavond. Wanneer ik voor mijn werk langere tijd in het buitenland zit zeg ik mijn abonnement zonder moeilijkheden gewoon op pauze en start weer als ik terug ben. Verder niet onbelangrijk: de maaltijden zijn top! Supervers, goede ingrediënten en zeer gevarieerd. Keep up the good work Harm!”

 

Cynthia & Sebastiaan:
“In eerste instantie waren wij na het meerdere malen proberen van maaltijdboxen sceptisch om met Verse Kost te starten. We zijn het gewoon gaan proberen en het bevalt eigenlijk heel goed. Heerlijk dat je niet meer zelf in de keuken hoeft te staan en dat je toch gevarieerd en vers eet. We wisselen ook regelmatig van maaltijd. We zijn echt fan geworden van Verse Kost, ga zo door!”

 

Annelies:
“De dinsdag is voor ons gezin, met 3 kinderen altijd een enorm drukke dag. Bij mijn kinderdagverblijf staan mijn maaltijden van Verse Kost gekoeld klaar. Thuis even de maaltijden in de oven, we doen een spelletje met de kinderen en we kunnen aan tafel. Wekelijks wisselen we tussen vlees, vis en vega. We kijken zelf waar we zin in hebben. Ideaal.”

 

Yvon:
“Erg lekkere maaltijden en zeer gevarieerd. Ik laat de maaltijden afleveren bij ons kinderdagverblijf en neem ze mee als ik de kids ophaal. Heel lekker!”

 

Martijn & Maud:
“Ik werk zelf in Den Haag en woon in Utrecht. Door alle drukte aan het begin van de week laten we op maandagavond de maaltijden van Verse Kost thuis bezorgen, zodat we voor de dinsdag niet hoeven na te denken over wat te eten. Heerlijk, gezond en vooral geen boodschappen en maaltijd stress op dinsdag.”

 

Maarten:
“Ik heb een drukke job en vind het heerlijk dat ik mijn maaltijden voor het begin van de week geregeld heb. De maaltijden zijn super en ik vind de flexibiliteit erg relaxt. Als het een keer niet uitkomt zet ik het gewoon op pauze. Ook wissel ik vaak tussen de gerechten.”

 

Mark en Annefloor:
“Wij houden erg van samen koken maar Annefloor heeft 1 keer per maand op maandag directie overleg waardoor ze later thuis is, dan maken we gebruik van Verse Kost. De rest van de maand hebben we het niet nodig en zetten we het op pauze.

 

Susanne:
“Ik wil altijd proberen om 1 keer per week vegetarisch te eten, maar weet eigenlijk zelf niet zo goed wat te maken. Ik hoef daar nu niet aan te denken. Wij ontvangen wekelijks een vegetarische maaltijd via Verse Kost.”

 

op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Actie: Meld je nu aan en ontvang 4 weken Verse Kost voor de prijs van 2 weken! Bekijk de actie