Werkwijze


Flexibel

Bij Verse Kost ben je iedere week verzekerd van een heerlijke verse maaltijd. Je hoeft zelf niet elke week opnieuw aan het bestellen te denken, maar doen wij dat voor je! Puur gemak! Je zit bij Verse Kost trouwens nergens aan vast: wil je een keer wisselen voor een andere maaltijd? Dat kan! Even pauzeren kan met hetzelfde gemak. Wil je geen maaltijden meer ontvangen, we kunnen het ons niet voorstellen, geen probleem dan kan je gewoon stoppen! Dus naast gemak, eet je ook nog eens iedere week gezond, duurzaam en vooral lekker. Wat is jouw smaak deze week? Check hier de maaltijden van deze week.

Wisselen

Je kiest bij Verse Kost voor: vlees, vis of vegetarisch. Hier zit je niet aan vast, het is slechts een voorkeur. Zo kom je niet opeens zonder maaltje te zitten. Elke dinsdag ontvang je een mail met ‘jouw’ maaltijd voor de week erop, vergezeld door de andere maaltijden. Dus loopt het water je in de mond voor jouw voorkeur, maar nog iets meer voor een andere? Dan pas je dat gemakkelijk aan in je account. Wel vóór donderdag, want we moeten natuurlijk de tijd hebben om er al onze liefde in te stoppen. Een mogelijk prijsverschil verrekenen we diezelfde week nog. Wil je nu wisselen? Log hier in.

Pauze

Ga je op vakantie? Komt je schoonmoeder langs en neemt ze haar eigen stamp mee? Kortom, wil je een pauze inlassen? Dat kan. Wij zijn de moeilijkste niet. Geef ook dit vóór donderdag door en je kunt zonder kostzorgen van je pauze genieten. Het zou natuurlijk zonde zijn als je overheerlijke maaltijd staat te verpieteren en je dus ook nog eens voor niets betaalt. Zonder pauze ontvang je gewoon jouw maaltijd. je hoeft zo niet elke week opnieuw aan het bestellen te denken, dat doen wij voor je. Wil je een pauze doorgeven? Log hier in.

Tip: onze maaltijden zijn ook meer dan geschikt om op dinsdag te eten. Dus heb je voor de ‘bezorg maandag’ al andere plannen? Bewaar de maaltijd in de koelkast en je kunt er alsnog dinsdag heerlijk van genieten. Dat scheelt weer zelf in de keuken staan.

Wil je stoppen?

We kunnen het ons niet voorstellen, maar wil je helemaal geen Verse Kost meer ontvangen? Dan kun je ook stoppen. Dit kan nadat je twee maaltijden hebt ontvangen. Zeg je op vóór donderdag, dan zit er geen opzegtermijn aan vast. Geef je het later door, dan ontvang je op maandag nog een laatste keer een verse maaltijd van ons en stopt het de week erna automatisch. Wil je je stoppen? Log hier in. Valt het gemis je toch te zwaar, dan mag je elk moment je lidmaatschap weer activeren. We ontvangen je met open armen!

op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Actie: Meld je nu aan en ontvang 4 weken Verse Kost voor de prijs van 2 weken! Bekijk de actie