Zakelijk


Ook wij weten hoe belangrijk personeel voor een bedrijf is. Zonder gezonde medewerkers geen gezond bedrijf. Gezond eten en minder stress zorgen er voor dat je je vitaal voelt wat weer een positief effect heeft op de inzet en het resultaat. Leeft dat ook erg bij jou op het werk? Of bij je eigen bedrijf? We krijgen in Nederland steeds meer kennis en kunde over de invloed van een gezonde en bewuste levensstijl op onze prestaties. Snacks worden ingeruild voor stukken fruit, een gezonde lunch aangemoedigd en menig bedrijf geeft korting op de sportschool. Dat is een ontwikkeling die wij alleen maar toejuichen. Sterker nog: wij nemen hier actief aan deel. En door onze deelname maken we het jou ook gemakkelijker om hier verder aan deel te nemen. Verse Kost is daarom ook een uitkomst voor bedrijven. Misschien ook wel voor jouw bedrijf of voor jou en je collega’s op het werk.

Health & Wellness

Wil of heb je een Health & Wellness programma op je werk, dan zijn de maaltijden van Verse Kost ideaal om hieraan toe te voegen. Geheel in lijn met de gezonde en bewuste keuzes van jou en je collega’s. Lekker fit de dag doorkomen en ook nog eens tijd overhouden doordat je niet hoeft te koken. Onze verse maaltijden voldoen aan je wensen en zijn ook nog eens erg lekker!

Omdat we het zo leuk vinden dat je dezelfde overtuigingen hebt als wij, hebben we een speciale maaltijdprijs voor medewerkers van bedrijven die ons opnemen in hun Health & Wellness programma. Met enthousiasme en een dosis liefde voor eten en gezondheid, brengen we met gemak een hele lading maaltijden om te smullen langs bij jou op het werk. Voor ieder wat wils. Om gezellig samen op te eten, of om gemakkelijk mee naar huis te nemen voor na of voor je sportklasje. Heb je een speciale wens of wil je dat we met je meedenken? Dat doen we graag! Neem dan contact met ons op.

PICK-UP-POINT

Wist je dat vertroetelen in de kleine dingen zit? Taken versimpelen waar je tegenop ziet, is er ook zo eentje. Niet moeilijk boodschappen doen, futloos in de rij staan en suiker in plaats van het zout gebruiken. Nee, gewoon naar het PICK-UP-POINT lopen bij jou op je werk en hup hup, de maaltijd mee naar huis. Dat is nog eens fijn en gemakkelijk. Dat faciliteren wij met liefde.

Mooie resultaten en inzet, vragen ook om mooie en lekkere maaltijden. Scheelt stress en zorgt voor dat lekkere vitale gevoel. Als je meerdere collega’s enthousiast weet te krijgen, dan ontvangen jullie ook nog eens een collectieve korting. Win-win!
Interesse? Neem dan contact met ons op.

AVONDDIENSTEN

Zijn er vaste avonden dat er overgewerkt wordt? Worden er avonddiensten gedraaid? Vanaf nu geen snackbar, pizza of afhaalchinees meer, maar een gezonde en uitgebalanceerde maaltijd. Dat maakt overwerken en avonddiensten tot een feestje! Puur, gezond en gemak. Dat is waar Verse Kost voor staat.

Wil je meer informatie over de maaltijden voor die het overwerken en de avonddiensten ondersteunen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we graag jouw wensen en onze mogelijkheden.

op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Actie: Meld je nu aan en ontvang 4 weken Verse Kost voor de prijs van 2 weken! Bekijk de actie